Nordmenn er glade i skog, i trær og treverk. Nordmenn er rett og slett glade i ting laget av tre. Denne nettsiden er derfor dedikert til ting laget av tre, om det er hus og hytter, stoler eller bord, eller til og med papirbøker. Tre kan være så mangt, og det er nettopp derfor det er et så spennende felt.

Mange ute i den store verden misunner nordmenn sin tilgang til store skoger, for store skoger betyr at man kan felle flere trær uten at det går utover et skjørt økosystem. Norge, sammen med resten av Skandinavia, har funnet opp en helt egen måte å designe med tre. Resten av verden ser til Skandinavia for sine fantastiske hytter, sin minimalistiske design, og sin bruk av lyst treverk.

På denne siden kan du lese om alt dette, og du kan lære om ikoniske ting laget av tre. De fleste omgir seg med mange flere ting laget av tre enn hva man tenker på. Fra sprinklene i dobbelsengen til kjøkkenbenken, hjemmene til nordmenn er gjennomsyret av tre fra ende til annen.

Nordmenn bør være stolte av sin lange tradisjon med ting av tre, og denne nettsiden forsøker å fremheve nettopp hvorfor man har grunn til å være stolt. Ting av tre er bedre enn ting av plast, ting av metall og faktisk det meste annet. Har du en stor forkjærlighet for ting av tre, vil du også finne mye interessant lesning her på denne nettsiden. Og hvem vet, kanskje du blir inspirert til å lage noe selv?