Interiørting av tre

Interiørinteressen er på topp i Norge, det kjøpes utallige interiørmagasiner, og markedet for salg av interiørvarer er enormt. Mye av det som selges er ting laget av tre, spesielt lyst tre. Mye av grunnen til dette er at nordmenn liker en naturlig stil, og ofte bringer naturen inn i hjemmet. Selv om stiler interior-design-wood-3og trender ofte kommer og går, ser nordmenns forkjærlighet for ting av tre ut til å være konstant.

Interiør av tre kan være så mangt. Man kjøper designbeholdere for kjøkkenpapiret, andre ting som er populært i mange hjem er: lysestaker, konvoluttbeholdere, pyntefat, forskjellige figurer, oppbevaringsbokser og rammer. Men listen stopper ikke der, det er bare å gå inn i hvilken som helst interiørbutikk, så ser man fort hvor stort utvalget av trevarer er.

Så hvor er det beste stedet for å kjøpe slikt interiør? Mange velger å handle på nett, mens andre liker å impulshandle fra butikken på hjørnet. Her finnes det ingen fasit, det viktigste er at man kjøper noe man liker og som man ønsker å ta med seg hjem.

Barna er også glad i interiør av tre. For eksempel bokstaver av tre er veldig populært hos barn. Dette er også nyttig da det kan hjelpe små barn med å lære alfabetet. Byggeklosser av tre er selvsagt også en sikker vinner blant barn, og har vært det i alle generasjoner.

Kanskje det er nettopp derfor det er så populært med tre som en del av interiøret, det bringer en tilbake til naturen og tidligere generasjoner. På en måte kan man si at treet er den konstante i en interiørverden som hele tiden forandrer seg. Dessuten passer tre med alle typer farger, fra de duse pastellfargene, til det helt hvite og til og med skrikende tapeter med blomster på. Tre er allsidig, og passer derfor til og for de fleste.