3 ikoniske ting av tre

Det finnes mange ikoniske ting laget av tre, her en en liste over tre populære ting av tre.

Leker fra Briowooden-car-357307_960_720

Det danske merket Brio har laget leker for barn i mange generasjoner. Det som er så fint med disse lekene er at de holder seg i flere tiår, dette er slitesterke leker som både er tidløse og bra for miljøet. Veldig mange av lekene som kommer ut av fabrikkene til Brio er leker av tre. En av de mest ikoniske lekene, er den lille sorte lekehunden. Hvor mange barn har ikke gått tur med denne i tidens løp? Men Brio byr også på leketog i tre, en klassisk gyngehest i tre, samt forskjellige dyr – selvsagt også i tre. Leker fra Brio er det perfekte valget når man skal kjøpe en gave til små barn.

Adventsstake

Tradisjonelt sett vil en adventsstake komme i tre, treet kan være naturelt eller det kan være malt i en av julefargene. Tradisjonen tro, tenner man ett nytt lys på adventsstaken hver søndag i advent. Dette gjør at adventsstaken i tre har fått ikonisk status, absolutt alle har et forhold til den. I alle fall i Norge hvor man er veldig glad i å feire jul.

Sykkel av bambus

I Norge vokser det ikke så mye bambus, men den internasjonale trenden med bambussykkelen har likevel funnet veien hit. Den ikoniske sykkelen er hele tiden å se i forskjellige sosiale medier, da den er et veldig fotogent produkt. Denne sykkelen er et moderne ikon som bare kommer til å vokse seg større i fremtiden. Bambussykkelen er spesielt vakker for øyet, men den er også et miljøvennlig alternativ for de som ønsker å sykle i hverdagen.

Har du disse tre ikoniske tingene laget av tre i hus? Hvis ikke, kanskje du skal vurdere å investere i dem?